El nostre granet de sorra

En aquests moments excepcionals que estem vivint com a societat, el Club Esportiu Catigat Pla d’Urgell se suma a la lluita contra el Covid-19 i adquireix 800 pantalles de PVC i 17 rotllos de filament PLA perquè no s’aturi la producció de caretes de protecció per a personal sanitari, que estan fabricant les impressores 3D dels coronavirusmakers de Lleida i especialment del Pla d´Urgell.

El cororinavirusmakers son persones que altruistament estan fabricant caretes de protecció, des de les seues cases i amb les seues impressores 3D, i posteriorment les entreguen als punts on més falta fan, en aquest cas ha han fet varies entregues a centres de la nostra comarca. En una setmana han fabricat 1173 pantalles i 400 obridors de portes.

Des de les nostres cases, i com Catigat, només podem fer, que ficar aquest petit gra de sorra, agrair l’enorme tasca que està duent a terme el personal sanitari d’arreu, agrair també a totes aquelles persones que com els coronavirusmakers des del primer dia s’hi han bolcat en la producció de material de protecció i acompanyar i donar tot el nostre suport a aquelles persones que ho estant vivint en primera persona la gravetat del Covid-19.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.