SUSPENEM LA CATIGAT 2020

Hola a totes i tots,

El dissabte passat, tant la Junta directiva de la Pedalada Catigat i l’Extrem Bike, com les persones responsables de l’Organització de la XIII edició Vila-sana 2020, que s’hauria de celebrar a Vila-sana el 3 de maig, van fer una reunió on-line per decidir que havíem de fer sobre la celebració de l’esdeveniment a causa del coronavirus COVID-19, una situació de caràcter excepcional i imprevisible que requeria i requereix actuar amb el més alt sentit de responsabilitat i que cal prioritzar i vetllar pel benestar i la salut de totes les persones implicades (participants, voluntaries, organitzadores, …).
Com que ja teníem més de 450 inscripcions, molt del treball estava fet i ja teníem preparades la majoria de comandes i regals, es va decidir fer un comunicat posposant la proba i fer-la el 12 de setembre d’aquest mateix any, però no vam ser conscients dels perjudicis que podríem causar a altres probes que es fan a les nostres terres, ni dels problemes que ens podríem trobar per les característiques de la nostra proba, ja que la pedalada que organitzem majoritàriament transita per camins principals, i com que des de mitjans de juliol comença l’època de recollida de fruita, i també d’altres treballs agraris que es veuen cada cop més per les nostres contrades, on molt voluntariat que tenim per la proba ja no ens podran ajudar ja que estaran fent la seva feina, el que implica un major risc i una gran feina per controlar el trànsit que ens podem trobar durant el dia.
En resum, que vam tenir uns d’aquells dies de “Menos cabeza, mas corazon”, i realment hauríem d’haver fet servir només el cap.
Per això, després de converses tant amb la Junta de la Catigat com amb l’Ajuntament de Vila-sana, i com que rectificar és de savis, hem decidit posposar la XIII edició durant un any.
Agraïm la comprensió i lamentem les molèsties causades, però confiem que les persones afectades entendran i acceptaran la necessitat de posposar la pedalada, i us assegurem que tant des de Catigat i de l’organització de Vila-sana, seguirem treballant amb la mateixa il·lusió com hem fet fins ara.

Moltes gràcies a totes i tots, ens veiem el 2021.

2 pensaments sobre “SUSPENEM LA CATIGAT 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.